100% prirodni dodaci prehrani za jačanje imuniteta djece

Naša se djeca kreću u sredinama gdje su neprestano izložena brojnim nevidljivim bakterijama i virusima. Zbog toga je zdravlje djece iznimno važno zaštiti od vanjskih utjecaja. Dječji je imunitet općenito slabiji od imuniteta odraslih. Stoga su djeci potrebni dodaci koji će im pružiti sve potrebne nutrijente za zdravlje i uspješan razvoj.

Prehlade, infektivne probavne smetnje i alergije dio su tegoba i bolesti koje su karakteristične za dječju dob. Posebno se to odnosi na djecu koja vrijeme provode u vrtiću i školi, pa je zdravlje djece često ugroženo. Škola za mnogu djecu predstavlja i povećan intelektualni napor, pa i psihološke probleme, što isto tako opterećuje zdravlje djece.

Stoga se roditelji trebaju pobrinuti da djeca, osim pravilnog izbora prehrane, bogate voćem i povrćem, dobiju potrebne nutrijente i putem dodataka prehrani.

Najbolji dodaci prehrani za zdravlje djece su oni 100% prirodnog porijekla, iz kontroliranog organskog (BIO) uzgoja te djeci ugodnog prirodnog okusa.

Dječji imunitet je slabiji
Arkoroyal Junior BIO Sirup za jačanje imuniteta djece

Arkoroyal – BIO sirup za jačanje organizma djece

BIO sirup za jačanje organizma djece cjelovita je kombinacija za promicanje vitalnosti djece koja sadrži isključivo sastojke iz organskog uzgoja. Tako kombinira organsku matičnu mliječ, propolis i med, a dodatno je osnažena vitaminom C dobivenim iz praha soka organske acerole.

Matična mliječ predstavlja jedan od najboljih izbora za jačanje imuniteta djece i poticanje rasta. Posebno je učinkovita kod djece koja imaju slabiji apetit. Osim brojnih vitamina i minerala, matična mliječ sadrži i proteine koji je čine iznimno hranjivom.  Matična se mliječ smatra sigurnom za djecu, a najbolje ju je u početku davati u manjim dozama.

Med je u Arkoroyal proizvodima standardiziran što znači da je pročišćen od svih primjesa koje mogu biti potencijalan alergen (pelud, rilca pčela i sl.). Upravo se zbog toga Arkoroyal proizvodi preporučuju za senzibilizaciju, odnosno navikavanje male djece na med.

Propolis, čudesan pčelinji proizvod, sadrži više od 300 znanstveno utvrđenih ljekovitih supstanci. Djeluje protiv virusa, gljivica i bakterija te je snažan antioksidans.

Acerola, grm s jestivim plodom koji sadrži čak 20 do 30 puta više vitamina C od naranče, snažan je antioksidans koji se već stoljećima koristi u liječenju raznih bolesti i jačanju imuniteta.

Osim savršene formulacije, ovaj sirup ima i izvrstan okus jagode kojeg će djeca iznad 3. godine obožavati!

NA PROIZVOD
Arkoroyal Junior BIO Matična mliječ 500 mg za djecu

Arkoroyal junior matična mliječ 500 mg BIO

Arkoroyal junior matična mliječ 500 mg BIO sadrži isključivo organsku matičnu mliječ i organski med. Uz vrhunske sastojke najbolje kvalitete, ovaj proizvod ne sadrži dodatke poput bojila, konzervansa i alkohola. Kako bi našoj djeci pružio najbolje od prirode, uz potpunu sigurnost, ARKOROYAL® JUNIOR 500 mg objedinjuje sve aktivne organske sastojke i lako je dostupan, u praktičnim pojedinačnim dozama.

NA PROIZVOD