Arkoroyal Dynergie kompleks za bolje pamćenje i koncentraciju
Arkoroyal Dynergie kompleks za bolje pamćenje i koncentraciju

Detoksikacija je posljedica dugotrajnog nakupljanja toksina u organizmu koje izazivaju pretjeranu kiselost i nedostatak kisika, te opterećuju rad unutranjih organa i predstavljaju pogodno tlo za razvoj bakterija i virusa uzrokujući lakše ili teže bolesti, ovisno o zagađenosti organizma.

Može li se naše tijelo samo boriti?

Samo tijelo je dobro opremljeno za eliminaciju toksina (jetra, bubrezi, debelo crijevo, pluća, koža i limfni sustav igraju važnu ulogu u čišćenju vašeg tijela), ali možete poboljšati prirodni sustav detoksikacije vašeg tijela. Detoksikacija započinje pridržavanjem određene dijete, smanjenjem unosa prerađene hrane, pijenjem više vode, prestankom pijenja alkohola…

Vrijeme je za DETOX

Dodaci prehrani su tu da vam pomognu riješiti se tjelesnih toksina i poboljšati vaše zdravlje. Arkofluids Detox je dodatak prehrani posebno formuliran za uklanjanje toksina iz vašeg tijela i pročišćavanje kože. To je 20-dnevni program detoksikacije sa 100% biljnom formulom (bez ikakvih konzervansa, sladila i alkohola) za:

Koji ‘’Detox’’ sastojci pomažu u detoksikaciji?

Maslačak se od davnina koristi kao pomoć pri odvodnji viška vode i uklanjanju toksina iz tijela. Djeluje kao diuretik i pomaže u pročišćavanju organizma.

Bazga se koristi u fitoterapiji zbog svojih pročišćavajućih svojstava te pomaže u uklanjanju toksina iz tijela.

Crna rotkva je debeo, jestiv korijen osebujnog okusa. Za osvježavajući okus dodan je sok od limuna.

Život nakon detoksa

Iako ste prestali piti detoks program, to ne znači da se možete opustiti. Štoviše, sada kada je vaše tijelo očišćeno od toksina, morate održavati zdravu razinu pomoću pravilne prehrane, pijte puno vode te vježbajte. Na taj način, vaše će vam tijelo biti zahvalno, imati ćete viška energije, a ono najvažnije – osjećati ćete se tako dobro u vlastitoj koži.

VIŠE O PROIZVODU

Proizvod je dostupan u ljekarnama ili preko Sophia.hr webshopa, a uvijek ćemo vas vrlo rado savjetovati
na besplatni telefon: 0800 50 60.