vitamin C i imunitet
vitamin C i imunitet

Popis uzroka gubitka kose je zaista poduži, no suprotno popularnom mišljenju, geni ipak nisu jedini uzrok iako se vjeruje da je upravo to najčešći uzrok gubitka kose. No, činjenica je da se sve veći broj ljudi suočava upravo s tim problemom.

 Što uzrokuje gubitak kose? 

Svakog dana u prosjeku gubimo oko 60 -100 vlasi te se to smatra prirodnim procesom-vlasi rastu, dosežu punu duljinu, neko vrijeme miruju, a zatim ispadaju te na njihovom mjestu raste nova kosa.  

Do značajnijeg gubitka kose uglavnom dolazi zbog genetskih i nasljednih uzroka, ali i zbog navika na koje svakako možemo utjecati kao što su pušenje, stres ili neadekvatan unos nutritivno siromašne hrane. 

Forcapil Anti-Chute – pobijedite gubitak kose  

Osim rješavanja loših navika kao što je pušenje, potrebno je uvesti ‘’doktora u kući’’. Uz FORCAPIL Anti-Chute sprej usporiti ćete gubitak kose, ali i potaknuti njezin rast. Forcapil®, stručnjak za snagu i zdravlje kose više od 30 godina, razvio je Anti-Chute sprej protiv ispadanja kose. Ova formula, visoko koncentrirana aktivnim sastojcima, kombinira 5 biljnih ekstrakata (bambus, kopriva, proso, Ginko, Preslica), aminokiselinu, vitamine B5, B6, biotin, cink i hijaluronsku kiselinu.  

Glavne prednosti koje Forcapil Anti-Chute donosi: 

  • hidratacija i jačanje zaštitne barijere od vanjskih štetnih utjecaja 
  • regulacija sebuma kako bi se ograničio gubitak kose 
  • obogaćuje kosu hranjivim tvarima istovremeno potičući mikrocirkulaciju u krvi koja utječe na rast kose 

A za potpuni ritual preporučamo i oralnu suplemetaciju u obliku Forcapil Anti-Chute dodataka prehrani. Uz vitamine, minerale i biljne ekstrakte, potiču rast kose, snagu i elastičnost. 

Upoznajte Forcapil Anti-Chute liniju 

 Već više od 35 godina istraživači iz Laboratorija Arkopharma rade na tome da prirodnu mudrost pretvore u prirodna rješenja, kombinirajući znanost, kreativnost i potpunu sigurnost, uz poštivanje okoliša, a prirodni dodaci prehrani koji jačaju kosu i nokte: Forcapil, idealno su rješenje! 98% korisnika zadovoljno je učinkom na kosi već nakon 3 mjeseca korištenja.* 

*Klinička studija na 40 dobrovoljaca u trajanju od 6 mjeseci. 

VIŠE O FORCAPIL PROIZVODIMA