Moćna misija i snažne vrijednosti

Misija Laboratorija Arkopharma

U Arkopharmi želimo prirodnu medicinu učiniti lijekom Sutrašnjice.

Učinkovita je, više poštuje prirodne procese u tijelu i njegovu prirodnu ravnotežu, i bolje se podnosi.

Želimo da ona bude prvi izbor za kupce i zdravstvene djelatnike u sprječavanju i ublažavanju svakodnevnih problema.

Priroda posjeduje izvanredne terapeutske mogućnosti koje se u Arkopharmi, u kombinaciji s našom modernom farmaceutskom znanošću, mogu još više poboljšati.

Istraživači Arkopharme već 37 godina pretvaraju te mogućnosti u prirodna terapeutska rješenja povezujući  znanost, kreativnost i sigurnost, uz istovremeno poštivanje okoliša.

Želimo svima ponuditi trajni i duboki osjećaj svakodnevnog blagostanja organizma i mogućnost življenja ispunjenih života.

Vrijednosti Laboratorija Arkopharma

Osnovne vrijednosti Grupe Arkopharma su prirodne i vječne. One svakodnevno usmjeravaju naše djelovanje i čine zajednički stup vrijednosti koji dijele svi naši timovi širom svijeta i na njega se obvezuju. U nastavku je kratki prikaz naših pet temeljnih vrijednosti.

Smjelost

U Arkopharmi se usuđujemo riskirati i potaknuti naš poduzetni duh kako bismo neprestano napredovali.

Poštovanje

Poštovanje drugih; našeg okoliša koji osigurava naše resurse; poštovanje naših kupaca i partnera s ponudom učinkovitih, sigurnih i visokokvalitetnih proizvoda.

Kreativnost

Pružanje inovativnih i jedinstvenih zdravstvenih rješenja te trajni i duboki osjećaj zdravlja i blagostanja organizma za naše kupce i njihove obitelji.

Čovjek

S obzirom na to da su zdravlje i blagostanje organizma u središtu naše profesije, Čovjek je naš najveći izvor napretka, ali i naša primarna briga: naši kupci iz cijelog svijeta, naši brojni partneri u zdravstvu i naši zaposlenici od ključne su važnosti za naš uspjeh.

Izvrsnost

Naša je misija zahtijeva, a naši korisnici očekuju. Za njom moramo neprestano tragati. Ne želimo samo biti dobri – želimo biti bolji.

POVIJEST ARKOPHARME
KLJUČNI PODACI I BROJKE