Arkoroyal Dynergie kompleks za bolje pamćenje i koncentraciju

Vrijeme je ispitnih rokova na fakultetima te državnih matura u srednjim školama. Donosimo 5 praktičnih savjeta za studente i učenike za bolje pamćenje i koncentraciju te energiju potrebnu za uspješno polaganje ispita.

1. Naspavaj se prije učenja

Ako želiš povećati svoj kapacitet za učenjem novih stvari i bolje pamćenje, san bi trebao biti prioritet. 7-8 sati sna svake večeri neophodno je za koncentraciju i energiju tijekom dana.

2. Klasična glazba za bolje pamćenje

Istraživanja pokazuju da slušanje klasične glazbe omogućava bolji fokus tijekom učenja. Danas na YouTube-u možeš naći gomilu lagane i posebno kreirane klasične glazbe za lakše učenje. Hint: Upiši Music for Studying i dobit ćeš puno prijedloga. ;)

3. Pronađi mirno mjesto za učenje

Kako bi se u potpunosti mogli posvetiti učenju, važno je pronaći si mirno i ugodno mjesto za učenje, s umirujućim svjetlom i bez ometajućih zvukova.

4. Pravi pauze šetnjama

Tjelovježba ili kratka šetnja čini čuda za mozak. Već kratka šetnja od 15-20 minuta poboljšava cirkulaciju i doprinosi boljem fokusu.

5. Izbaci energetske napitke i potraži pomoć u prirodi

Izbaci iz upotrebe umjetne energetske napitke jer ćeš samo naštetiti zdravlju. Radije odaberi idealnu kombinaciju stimulirajućih i 100% prirodnih aktivnih sastojaka koja ti može pomoći poboljšati koncentraciju i energiju potrebnu za učenje i polaganje ispita, poput Arkoroyal® Dynergie Energizirajućeg kompleksa.

VIŠE O PROIZVODU